Taika Waititi nem fog több Thor filmet rendezni

2023. november 15.
19.1261
csirkee profilja, adatai
csirkee
Taika Waititi nevéhez két Thor film is fűződik, melyek közül a legutóbbi nem igazán nyerte el a nézők tetszését és most a legfrissebb hírek szerint a rendező a jövőben már nem is fog több Marvel filmen dolgozni, erről egy friss interjúban mesélt az alkotó.

Az elmúlt hónapban pletykák keringtek az interneten, hogy a Marvel Studios az ötödik Thor-filmet fejleszti, melyben Chris Hemsworth ismét visszatérne a szuperhős szerepébe, ám úgy tűnik Taika Waititi ezen már nem fog dolgozni, erről az Insider-nek adott legutóbbi interjújában mesélt. A rendező jelenleg teljesen más projekteken dolgozik, többek között egy Star Wars-filmen, melyek sok idejét elveszik.

Valószínűleg ennek a hírnek sokan örülnek, mivel a Thor: Szerelem és Mennydörgés sokaknak nem jött be, a kritikusoknak nagyon nem tetszett a történet és a CGI sem. A CGI-t egyébként maga Waititi is kritizálta, ám végül nem lettek kijavítva a problémák. A Marvel jelenleg küszködik, jövőre például csak egyetlen filmet fognak bemutatni a mozikban.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hálásan köszönjük neki!

válasz erre

techiii

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hála az égnek!

válasz erre

Porthos

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

De jó hír!

válasz erre

inkognito

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Jobb is, borzalmas volt az előző rész.

válasz erre