Taika Waititi elárulta, hogy milyen ellenséget szánna Thornak egy következő részben

2023. augusztus 20.
23.1111
csirkee profilja, adatai
csirkee
Jelenleg nincs tervben a Marvelnél, hogy Thor ismét kapna egy újabb filmet, hiszen a legutóbbi, a Thor: Szerelem és mennydörgés rengeteg kritikát kapott, ennek ellenére a film rendezője, Taika Waititi nemrégiben egy könyvben elárult néhány ötletet, hogyan folytatná a karakter történetét.

A színész/rendező Waititi Thor: Love and Thunder The Official Movie Special című könyvében elárulta, hogy ha kapna még egy esélyt a rendezésre és folytathatná a filmsorozatot, akkor Thor már egy sokkal erősebb ellenséggel nézne szembe, mint a Mjölnir-törő nővére, Hela, akivel a harmadik részben találkozhattunk. Bár érdemes megjegyezni, hogy Thanost sem volt könnyű legyőznie Thornak.

Egy ötödik Thor film is hasonlóan szórakoztató lenne a rendező szerint, mint a korábbi részek - ami egyeseknek egyébként nem tetszett -, mivel a főszereplőben van egy kis lazaság, és van benne egyfajta pofátlanság. Mindezek mellett még több szörnyet és idegent mutatna be különféle világokból, amiből már kaptunk némi ízelítőt a Ragnarökben és a Szerelem és mennydörgésben is. Szerencsére erre egyelőre nem lesz lehetősége Taika Waititinek, hiszen nincs tervben újabb Thor film.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete

A Thor 3 óta baromság mind, nem kéne túltolni.

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 3 hete

Nem kéne erőltetni...

válasz erre

muki

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Én bírnék egy új részt.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Legutóbbi az egyik legrosszabb szuperhős film valaha szerintem, nem kéne erőltetni.

válasz erre