Szinte minden Oscar-kategóriában indítja a Disney a Fekete Párducot

2018. szeptember 12.
4.8771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az idei év elején a Fekete Párduc jött, látott és győzött, egyaránt tarolta le világszerte a mozikasszákat és nyűgözte le a kritikusokat, ebből kifolyólag a Disney még szeretni kicsit ütni azt a bizonyos vasat, amíg az meleg.
 

Történt ugyanis, hogy a stúdió hivatalos weboldalán publikussá vált, hogy milyen kategóriákban is kívánják jelöltetni Ryan Coogler munkáját, ezek között pedig nem csak technikai kategóriákat találunk, hanem bizony a legjobb mellékszereplők, legjobb főszereplők, de még a legjobb filmek közt is indítja a filmet a Disney.

A képregényfilmek rendszerint elvéreznek a legrangosabb díjátadón a főbb kategóriákban, persze akadnak kellemes kivételek, mint például a megboldogult Heath Ledger mellékszereplő Oscarja Joker megformálásáért. Meglepő lenne, ha a Fekete Párduc tarolna a rendezvényen, miután például az a Logan is hoppon maradt tavaly, amit még azok is elismertek, akik egyébként viszolyognak a képregényfilmektől.
4 hozzászólás

Direktor

5 éve, 11 hónapja

Te jó ég. röhögő smiley Még jó hogy nincs legjobb cím, legjobb napszemüveg, legjobb cipőfűző kategória.. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

5 éve, 11 hónapja

Disney, nekik nem lesz esélytelen, nem úgy mint a Logannek.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 11 hónapja

Politikailag korrekt Oscar-díjjakra jelölték. röhögő smiley Mindenfelé szuperhősfilmek vannak már, ez azok között egy átlagos volt. Egyedül az volt érdekes benne, hogy hogyan alkották meg a fiktív országot. Azt nem mondom, hogy nem volt pozitív üzenete a filmnek, csakhogy elvileg ezt filmként kellene értékelni... Basszus, csináljanak már egy "legjobb szociális üzenet" díjat... röhögő smiley Majdnem meggyőztek azzal, hogy Dél-Koreába vitték, de sikerült nekik egy olyan ázsiai-amerikai nőt találni, aki életében nem élt ott, olyan volt a beszélgetésük koreaiul, mint az első nap egy nyelvórán. röhögő smiley

válasz erre

betyár

5 éve, 11 hónapja

Még mindig nem vett rá a lélek h megnézzem.

válasz erre