Szétnyitható Samsung okostelefon Androiddal

2013. július 20.
4.6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A manapság forgalomban lévő okostelefonok mindegyike szinte teljesen ugyanúgy néz ki: adott egy enyhén lekerekített sarkakkal rendelkező téglaforma, melynek előlapján egy méretes érintőkijelző figyel.
 

Ehhez képest 10 évvel ezelőtt még sokkal színesebb volt a piac, hiszen candybar, szétcsúsztatható és szétnyitható készülékek is kaphatóak voltak. A Samsung most ez utóbbi formatervhez készül visszatérni. 

Kiszivárgott ugyanis egy felvétel, melyen egy bizonyos Samsung Galaxy Folder nevezetű szétnyitható készülék látható. A hivatalosan egyelőre még be nem jelentett újdonságban egy 800x480 pixeles felbontású érintőkijelző található, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy duplamagos Qualcomm Snapdragon S4 processzor gondoskodik. Az Android 4.2.2 (Jelly Bean) szoftveres újdonságba ezenkívül villámgyors LTE adatátvitel is került. A várható ár egyelőre ismeretlen.

Akik még a régebbi "világ" szülötte, valószínű, hogy most a szívükhöz kapnak. Akkoriban a telefonok az egyéniséget reklámozták a gazdájukról, ami most már nem igazán mondható el. Nagyon várjuk a részleteket és már most sokunk kedvence.
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink