Szépen teljesít a mozikban Ridley Scott új filmje, a Napóleon

2023. november 27.
20.7821
csirkee profilja, adatai
csirkee
A múlt héten debütált a mozikban az Oscar-díjas rendező legújabb grandiózus filmje, a Napóleon, mely a legfrissebb eredmények szerint nagyon szépen teljesít a filmszínházakban, legfőképpen az európai mozikban, már az első hétvégén többet keresett, mint a Megfojtott virágok.
 

Az előzetes várakozásokat is felülmúlta Ridley Scott filmje, melyben Joaquin Phoenix alakítja a francia történelem egyik legnagyobb alakját, Napóleont. Az Apple Original Films által gyártott és a Sony Pictures által forgalmazott film 78,8 millió dollárt keresett öt nap alatt, melyből 46,3 millió dollárt nemzetközi piacokon szedett össze.

Természetesen a franciák voltak a legkíváncsiabbak a filmre, de az Egyesült Királyságban, Németországban és Olaszországban is az első helyen végzett. A kritikusok vegyesen értékelték a Napóleont, melyben elképesztő csatajelenteket is láthatnak a nézők. A főszerepben a korábban említett Joaquin Phoenix mellett Vanessa Kirbyt, Rupert Everettet és Tahar Rahimt láthatjuk. A Game Channel kritikáját itt olvashatjátok el.
3 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Az szép.

válasz erre

TEchie

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hamarosan én is növelem a azámot. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Sokan várták gondolom.

válasz erre