Szent a béke Ryan Reynolds és T.J. Miller között

2022. október 13.
36.9631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt napokban röppent fel a hír, miszerint TJ Miller nem fog szerepelni a következő Deadpool filmben, ugyanis a film főszereplője utálta Millert, ám most úgy tűnik a két színésznek sikerült rendeznie konfliktusát és minden rendben van már közöttük.

T.J. Miller meghatározó szereplője volt a két Deadpool filmben, övé volt az a bár, ahol a rosszfiúk összejöttek. A színész azonban elárulta, hogy nem volt jó kapcsolata Ryan Reynoldssal a forgatások során, úgy érezte, hogy a színész utálja és kijelentette, hogy nem akar vele többet dolgozni.

Most azonban állítólag már minden rendben a két színész között, miután Ryan egy e-mailben rendezte sorait és szerinte csak félreértés történt közöttük. Azt viszont továbbra sem tudni, hogy Miller visszatér-e a Deadpool harmadik részében vagy sem, mivel az elmúlt években elég sok botrányba keveredett, még le is tartóztatták egy bombariadó miatt.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nyilván az ilyen cicaharcokat felülírja mindig az ésszerűség. Legalábbis felnőtt embereknél.

válasz erre

Porthos

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

A munka miatt ki kell egyezni, engem csak az érdekel hogy amit a moziban látok majd, az jó legyen. mosolygó smiley Mondjuk a Deadpoolt pont rühellem. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 7 hónapja

Fikarc írta:
A pénz mindent megold. mosolygó smiley
Szerintem itt nem a pénzről szólt a dolog.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja

A pénz mindent megold. mosolygó smiley

válasz erre