Személyesebbé válik a Google Hírek az asztali számítógépeken

2022. június 22.
45.8671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén ünnepli 20-dik évfordulóját a Google Hírek, mely több mint 125 országban és 40 nyelven érhető el, és most egy újratervezett, jobban testre szabhatóbb Google Hírek asztali környezettel találkozhatnak majd a felhasználók, ahol még könnyebben megtalálhatják a helyi információkat.

A vállalat szerint minden hónapban több mint 24 milliárd alkalommal kattintanak az emberek a Google Keresés és a Google Hírek találataira, hogy minél több információt megtudjanak. Az új platform kialakításánál a vállalat fejlesztői figyelembe vették a felhasználói visszajelzéseket, így például a hírek elején olvashatjuk a legnépszerűbb híreket, a helyi híreket és a személyre szabott ajánlatokat.

Személyesebbé válik a Google Hírek az asztali számítógépeken - 2. kép

A vállalat által kiadott közleményben a helyi hírek rovatot is áthelyezték, hogy minél gyorsabban megtalálják a felhasználók, sőt a szűrőgombbal akár több helyet is hozzáadhatunk. Természetesen a személyre szabhatóságnak köszönhetően átpakolhatunk történeket, kitörölhetünk és a témákat is átrakhatjuk.

További újdonság, hogy nyolc év kihagyást követően a Google Hírek visszatérnek Spanyolországba, mely egy új szerzői jogi törvénynek köszönhető.
4 hozzászólás

Porthos

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

Nagyon ráfért a ráncfelvarrás.

válasz erre

Levi87

2 éve, 2 hónapja

Egyelőre nálam még ugyanolyan.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja

Desktopon még eszembe sem jutott soha ránézni. mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

2 éve, 2 hónapja

Nem sokat használom. Max telefonon.

válasz erre