Szavazás funkcióval bővült a Google+

2014. október 09.
8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Már régen kaptunk valami igazán újat a Google+ felületén, de most ismét jött egy kis finomság.

Mostantól indítható szavazás is.

Ez elsősorban talán a nagy követőbázissal rendelkezőknek lesz hasznos, de leginkább a cégeknek lehet egy jó eszköz, amivel könnyebben tudnak majd információt szerezni adott kérdésekben. Mivel sokan nem szeretnek vagy mernek hozzászólni bejegyzésekhez, szavazni pedig igen, így talán több információt tud majd összegyűjteni egy Google+ Oldal arról, hogy a követői mit is gondolnak és egy esetleges akciózás esetén mit érdemes akciózni.

Nagyon egyszerű készíteni egy új szavazást, hiszen csak ki kell választani, hogy mit is mi bizony most nem képet vagy linket szeretnénk, hanem szavazást.



Kép is csatolható mellé, így még inkább figyelemfelkeltő tud lenni, ám kép nélkül is kirakható egy szavazás. Egy nagyon erős kritérium van, maximum 5 választási lehetőséget lehet megadni. Ennél több amúgy is zavaró lenne.



Jó kérdés, hogy például linkre való szavazás vajon lesz-e a későbbiekben, hiszen akár az is hasznos lehet, hogy adott tartalommal kapcsolatban ilyen formában kérdezzük meg a követőket.



Természetesen például családok és kisebb csoportok is hasznosítani tudják, hiszen akár belső körnek való megosztás esetén csak azok látják, akik benne vannak az adott körben. Jó lehet egy túracélpont, szálláslehetőség vagy akár maga a részvételi szándék kifaggatására is.

A funkció elérhető mobilon is, így azok akik nem használják a webes felületet és sokkal inkább mobil készülékeiken érik el a Google+ szolgáltatását, élni tudnak a lehetőséggel.
nincs még hozzászólás