Szárnyal a Twitter-részvény: Elon Musk mégis megvásárolja a vállalatot

2022. október 04.
32.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tegnapi nap során 13%-kal nőttek a közösségi média részvényei, miután a befektetők meghallották a hírt, miszerint Elon Musk megvásárolná a Twittert az eredeti 54,20 dolláros részvényáron, azaz 44 milliárd dolláron még a bírósági herce-hurca előtt.

Végre pont kerülhet a több hónapja elhúzódó Twitter-Musk üzlet végére, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a Tesla milliárdos üzletembere hajlandóságot mutat arra, hogy az eredetileg adott ajánlatában foglalt áron megvásárolja a vállalatot. Először tavasszal röppentek fel a hírek, hogy Elon Musk megvásárolná kedvenc közösségi média platformját, majd ajánlatot is tett hivatalosan.

Ezt követően jött a csiki-csuki játék, ugyanis a Twitternek bizonyos feltételeket be kellett bizonyítani, többek között azt, hogy a spamrobotok a teljes felhasználói bázis kevesebb mint 5%-át teszik ki. Musk szerint ezt nem sikerült bizonyítani, ezért megpróbált kitáncolni az akvizícióból, erre a Twitter beperelte. A felek megegyeztek abban, hogy a Delaware-i bíróság előtt beszélik meg sérelmeiket, de lehet erre már nem lesz szükség.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

A blöffmester mosolygó smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ez a pali..röhögő smiley showman.

válasz erre

Porthos

1 éve, 8 hónapja és 1 napja

Színjáték volt az egész bakker.

válasz erre