Szárnyal a Doctor Strange 2: hatalmas mérföldkőhöz ért

2022. május 23.
51.1651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A Doctor Strange folytatásának a sikere - bár borítékolható volt - óriási, a filmre mind a mai napig nagy arányban vásárolnak jegyeket és ez a számokon is látszik - az árbevétel globálisan elérte a 800 millió dolláros határt.

A világjárvány korszakának filmes nézettségeit vizsgálva, a Pókember: Nincs hazaút film után, ami nem mellesleg 1,89 milliárd dollárt zsebelt be - a Doctor Strange 2 lett a második számú cápa a piacon a jelenlegi számokkal. A bevétel összesítője ráadásul nem tartalmazza Kínát és Oroszországot sem - utóbbi a jövőben nem is opció, hiszen a Disney a jelenlegi helyzetben nem ad ki filmeket az országban.

A Marvel film uralma várhatóan a Top Gun: Maverick megjelenésével érhet véget, hiszen ez a film is ível felfele a bevételi listán és a közönség is imádja, de valószínűleg nem lesz akkora nézettsége, mint a Marvel Univerzumának. A produkció a Marvel Moziverzum összes megjelenését tekintve 11. helyen áll a bevételek tekintetében - Oroszországot és Kínát leszámítva ahogy azt már említettük.
5 hozzászólás

TEchie

2 éve, 24 napja

Ejha, azért ilyen sikert egy ilyen filmnek nem hittem volna.

válasz erre

inkognito

2 éve, 24 napja

Borítékolható volt.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 24 napja

Talán az egyetlen elviselhető karakter.

válasz erre

techiii

2 éve, 24 napja

Nem meglepő. Óriási a rajongó tábor.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 24 napja

Úristen, az nagyon durva pénz! meglepett smiley

válasz erre