Steven Spielberg egy új UFO-filmen dolgozik

2024. április 18.
22.8681
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Oscar-díjas rendezőknél nincs megállás, Martin Scorsese után Steven Spielbergről is kiderült, hogy egy új filmen dolgozik, méghozzá egy UFO-s ötleten, ami nem áll messze tőle, hiszen korábban olyan filmeken dolgozott, mint például a Harmadik típusú találkozások, valamint az ET.

A Variety információi szerint Steven Spielberg egy saját UFO-s ötleten dolgozik, a forgatókönyvet pedig David Koepp fogja írni, aki olyan filmeken dolgozott korábban, mint a Jurassic park és a legutóbbi Indiana Jones. Jelenleg semmi mást nem tudni a projektről, mivel még nagyon kezdeti szakaszban van, de Spielberg munkásságát ismerve nem kell majd aggódni a végeredményért.

A rendező egyébként nagyon elfoglalt, hiszen nem ez az UFO-s projekt az egyetlen, amin dolgozik. Állítólag Martin Scorsesével is dolgozik egy televíziós sorozaton, ami az 1991-es és 1962-es A rettegés foka című filmeken alapul, de erről is nagyon keveset lehet tudni. A jelek szerint a 77 éves Steven Spielberg egyelőre nem is álmodik a nyugdíjas évekről, folyamatosan dolgozik valamin.
4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 6 napja

Szuper hír, már most várom! mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete

Imádom a filmjeit. Végre. mosolygó smiley

válasz erre

betyár

1 hónapja, 1 hete

Jól hangzik.

válasz erre

techiii

1 hónapja, 1 hete

Ebben tényleg elég jó.

válasz erre