Steve Wozniak is elismerte: az Apple három évet késett a nagyobb kijelzővel

2014. november 12.
5.2951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
CharlieFirpo profilja, adatai
CharlieFirpo
Az Apple társalapító szerint is elkésett az almás cégóriás a nagyobb kijelzővel szerelt iPhone-nal."Az Apple-nek sokkal nagyobb részesedése lehetne az okostelefon piacon, ha már három évvel ezelőtt kiadtak volna egy nagyobb kijelzővel szerelt iPhone-t." nyilatkozta Wozniak a CNN-nek.
 

"Versenyképesebb lett volna a Samsunggal szemben." tette hozzá.

Wozniak szavait a számok is igazolják, hiszen a harmadik negyedévben a maga 24%-val a Samsungnak kétszeres a részesedése az okostelefonok piacán az Apple 12%-val szemben.

Wozniak a cég 1987-es elhagyása után is lelkes Apple fan maradt, azonban nem elfogult: szeret mindent kipróbálni, és csak utána véleményt alkotni.

"A technológia olyan mint egy dal, mondta "Minden részletet megtudhatsz valakitől, de nem tudhatod, hogy szereted-e, amíg nem hallottad te magad."Az egyetlen kütyü amit nem értékel igazán az az Apple Watch. Eleinte még alig várta hogy használhasson egy okosórát (még az iPod Nano-ját is a csuklóján hordta), így az elsők között volt, aki ilyennel rendelkezett, de csalódnia kellett, mert mindig elő kellett vennie a telefonját, hogy a nagyobb kijelzőt használhassa.
Szerinte az Apple Watch csak egy "luxus fitnesz karkötő". Ettől függetlenül ki fogja próbálni, hátha ez jobban sikerül mint az eddigi okosórák.

forrás:
cnn.com
nincs még hozzászólás