Steve Martin elkotyoghatta a Gyilkos a házban 3. évadának premierdátumát

2023. május 01.
26.8991
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hamarosan visszatér a Disney+ felületére a Gyilkos a házban című sorozat legújabb évada, melyhez olyan sztárok csatlakoztak, mint például Paul Rudd és Meryl Streep, eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor érkezik a harmadik széria, de az egyik főszereplő elárulta.

Steve Martin a Variety beszámolója szerint egy előadás során elárulta, hogy idén augusztus 8-án fog debütálni a Gyilkos a házban harmadik évada a népszerű streaming platformon, melyben természetesen minden főszereplő visszatér, azaz Martin, Martin Short és Selena Gomez. A vígjáték-dráma sorozat az Arconia nevű Upper West Side-i épület szomszédait követi nyomon, akiket az igazi krimi podcastok iránti szeretete köt össze.

Az 1. évadban felfedték lakótársuk, Tim Kono meggyilkolását. A 2. évadban ugyanezt tették Bunny Folgerrel az épület igazgatótanácsának elnökével - miközben megpróbálták tisztázni a nevüket. A harmadik évadban azonban ellátogatunk a színházba, ugyanis Paul Rudd által alakított színész halála után fognak nyomozni.
3 hozzászólás

Levi87

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Már nagyon várós!

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Imádom ezt a szériát.

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

De soká van még. szomorú smiley

válasz erre