Steamen az Awesomenauts - Starstorm

2013. december 15.
7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A Ronimo Games side scroller MOBA játékának kiegészítője mától elérhető a Steamen!

Az Awesomenauts annak idején egy új alapkövet fektetett le mind indie, mind MOBA körökben, hiszen poénos hangulatával és 2D-s oldalnézetes platformer kivitelezésével megmutatta, hogy van még új az arénajátékok világában is.

A siker nem maradt el és nemrégiben a Kickstarteren el is indult a kiegészítő gyűjtése amely pár nap alatt elérte a kitűzött célt, így nem volt kérdés, hogy idővel érkezik majd az új őrület.

[embedvideo id="sPscYeWS3Ps" website="youtube"]

Ez az idő pedig a mai napra esett, ahol a Korai Hozzáférésű játékok közt már rendelhető a Starstorm expanzió. Ugyan még az ígéretekhez képest még csak egy új hős, Ted McPain elérhető, de az extra tartalmak később díjmentesen kerülnek majd a játékba, függetlenül attól, mikor vásároljuk meg a kiegészítőt.

Ilyenek az új hősök, a Starstorm Space Station pálya, a visszajátszási lehetőség, a TDM játékmód, az egyéni meccsbeállítások és a specator mód is.  Érdemes azonban most beruházni rá, hiszen a Korai Hozzáférésű játékhoz ajándékként két prémium skint kapunk.

A kiegészítő 8.99?-ért vásárolható meg a http://store.steampowered.com/app/256500 linken és elérhető Windows, Mac és Linux rendszerekre is.
nincs még hozzászólás