Sorra tűnnek el a Google Drive-ra feltöltött adatok

2023. november 28.
20.4591
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt napokban több Google Drive-felhasználó is jelezte, miszerint a felhőben tárolt adataik, fájljaik nagy része hirtelen eltűnt, sokaknak ráadásul több hónapnyi adata tűnt el a fiókjukból, a vállalat elismerte a problémát, amit a Drive for Desktop alkalmazás okozott.
 

Nagy a gond a Google felhőszolgáltatása körül, ömlenek a panaszok az ügyfélszolgálatára a törölt adatok miatt, volt, aki a Google támogatási fórumain azt mondta, hogy egy általuk rendszeresen frissített költségtáblázat elvesztette az elmúlt öt év összes adatát. A vállalat mérnökei már dolgoznak a probléma megoldásán. A hiba a Google Drive asztali változatának 84.0.0.0.0 és 84.0.4.0 közötti verzióinál jelentkezhetett.

A Google egyelőre azt tanácsolja felhasználóinak, hogy készítsenek másolatot az alkalmazás adatmappájáról, ha van hely a merevlemezükön, továbbá ne kattintsanak a "fiók leválasztása" lehetőségre és ne töröljenek adatokat. Mindezek mellett természetesen türelmet kérnek, hogy vissza tudják állítani az elveszett adatokat, amiből nagyon sok lehet.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 napja

A jó öreg Dropbox, csak az a megbízható...

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 napja

Az brutál! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

3 hónapja, 4 napja

Ez milyen amatőr hiba basszus.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 4 napja

Azért ez nagyon brutális hiba! meglepett smiley

válasz erre