Advertisement

Sorozatként tér vissza A setét torony című Stephen King alkotás

2022. december 09.
49.6001
csirkee profilja, adatai
csirkee
2017-ben jelent meg Stephen King könyvéből készült filmes adaptáció, melyben Idris Elba és Matthew McConaughey kapták a főszerepeket, azonban sajnos az alkotás nem kapott folytatást, ám most végre a legfrissebb hírek szerint tévésorozatban tér vissza A setét torony.

A filmes adaptáció anno hatalmasat bukott, mindösszesen 113 millió dollár bevételt ért el, ezért a stúdió végleg lemondott a projekt folytatásáról. Most Mike Flanagan veszi kezébe A setét tornyot, aki a Netflix égisze alatt olyan alkotásokon dolgozott, mint például a Hill House szellem, az Éjszakai klub, de az Álomdoktort is ő rendezte, mely szintén egy Stephen King könyvből készült.

A horror rendező a Deadline magazinnak elmondta, hogy A setét torony az ő "Szent Grál" projektje, amiről már régóta álmodozik, hogy egyszer dolgozhat rajta, ez most végre megvalósul. Flanagan azt is elárulta, hogy már írt egy pilotot, a sorozatot pedig öt évadra tervezi. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mely streamingen és mikor fog megjelenni a sorozat.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Csak legyen sokkal jobban hű az eredetihez..

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Határozottan örülök neki! Remélem hasonlítani is fog a King alapokhoz...

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ennek mondjuk jobban örülök mintha filmek lennének!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Legalább valahogy visszatér, én már ennek is örülök.

válasz erre