Sorozatként tér vissza a gyomorforgató Motel

2024. június 05.
9.5171
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az egyik leggyomorforgatóbb horror franchise Eli Roth nevéhez fűződik, méghozzá a Motel, melynek első része 2005-ben jelent meg és nagy sikert aratott, most azonban sorozatként fog feltámadni, ráadásul már meg is találták a széria egyik főszereplőjét, aki nemrégiben Oscar-jelölést kapott.

A The Hollywood Reporter információi szerint már el is kezdték fejleszteni az új Motel sorozatot, miután az elmúlt időszakban divatossá vált nagy horror-franchiseok sorozattá alakítása, ez történt például az AZ filmmel is - hamarosan érkezik a Welcome to Derry ? Üdvözöljük Derryben. Nem kerülhette el ezt a trendet a Motel sem, melyet Eli Roth fog fejleszteni.

A sorozat egyik főszereplője Paul Giamatti lesz, aki legutóbb a Téli szünet című alkotásban tűnt fel, amiért Oscar-jelölést is sikerült begyűjtenie. A sztoriról egyelőre keveset lehet tudni, de állítólag a mai közegbe helyezik majd, és inkább egy thrillerként jellemzik az alkotók. Arról nincsenek információk, hogy melyik streamingszolgáltató platformján fog debütálni a sorozat, sem arról, hogy mikor.
3 hozzászólás

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Minek...

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Első még jó volt, de a többi dögunalom.

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem a kedvencem a film, elég bugyuta.

válasz erre