Sorozatajánló: A hős panda megmenti a világot

2015. február 02.
8211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
A Kung Fu Panda új részekkel érkezik a Nickelodeonra

A Sárkányharcossá választott Po és az Őrjöngő Ötös folytatja kalandokkal teli életét Békevölgyben.

Shifu mester mindent megtesz azért, hogy továbbra is formában tartsa a túlsúlyos pandát, harcművészetben jártas, bátor társai: Tigris, Majom, Sáska, Daru és Vipera pedig minden bevetésre elkísérik gombóc-rajongó barátjukat.

A családi gombóc-büfében dolgozó kung-fu rajongó panda élete váratlan fordulatot vesz, amikor egy különös véletlen vagy épp a sors akarata folytán Sárkányharcossá válik és teljesíti az ősi jövendölést. A harcművész tanoncok világába csöppenve számtalan feladat vár rá, amelyek során bizonyíthatja bátorságát és rátermettségét. A folyton éhes pandát a szigorúságáról híres Shifu mester és az Őrjöngő ötös tagjai: Tigris, Majom, Sáska, Daru és Vipera segíti, hogy valóra váltsa legnagyobb álmát, és igazi harcossá válva Békevölgy nyugalma felett őrködjön.

A vadonatúj részekben Po gyanakvóvá válik, amikor Shifu régi barátnője, Mei Ling visszatér, és mindent megtesz azért, hogy kiderítse: a rókalány valóban megváltozott, vagy csak saját ördögien kitervelt bűncselekményeihez akarja felhasználni mesterét. Ha mindez még nem lenne elég Ponak és az Őrjöngő Ötösnek, új ellenséggel, az ételt csenő patkányokkal is szembe kell szállni, hogy megakadályozzák a Jade Palotába menekülő falusiak éhezését - Po ételek iránti rajongása azonban veszélybe sodorja a küldetést.

Vajon lehetséges egy mágikus növény segítségével visszautazni a múltba? Valóban olyan bátor hős Shifu mester, mint ahogy azt Po és az Őrjöngő Ötös tagjai korábban képzelték? Sikerül a kung fu segítségével megmenteni a völgy évszázadok óta fennálló békéjét? Kiderül február 2-től hazánk legnézettebb gyermekcsatornája, a Nickelodeon műsorán.

http://youtu.be/w6nFn5XKaYE
Kung Fu Panda ? új epizódok február 2-től, minden hétköznap, 18:00-tól a Nickelodeonon.
nincs még hozzászólás