Sok év késést követően november 30-án elkezdik szállítani az első Tesla Cybertruck SUV-kat

2023. október 19.
20.7001
csirkee profilja, adatai
csirkee
Elon Musk elektromos autókat gyártó vállalata bejelentette, hogy november 30-tól elkezdik kiszállítani az első Cybertruck EV SUV-kat az Egyesült Államokban, miután évekig vártak rá az első vásárlók, akik egy része ünnepélyes keretek között veheti majd birtokba legújabb autóját.
 

A Tesla vezérigazgatója még idén áprilisban ígéretet tett, hogy még idén megérkeznek az első Cybertruck járművek, melyekre már nagyon régóta várnak a vásárlók, egészen pontosan 2019 óta. Ha hihetünk a számoknak, akkor első körben 125 000 pickup fog gazdára találni, majd ezt követően folyamatosan fognak érkezni az újabb szállítmányok.

Aki most adna le rendelést, annak egészen 2027-ig kell majd várnia az autó átvételére. A hírek szerint a jármű elektromos architektúráját úgy tervezték át, hogy a 800 V-os szabványnak feleljen meg, ugyanis a nagy teherbírású elektromos modellek - például az Audi e-Tron vagy éppen a GMC Hummer EV-je - is ezt használják a gyorsabb töltés érdekében. Az elmúlt hetekben már több helyen is tesztelték az autót, rengeteg felvétel készült már róla, de hamarosan még többet láthatunk majd ezekből az utakon.

4 hozzászólás

Fikarc

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kegyetlen ****ul néz ki.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Iszonyat rusnya egy valami ez. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jobb később mint soha.

válasz erre

techiii

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Na fene. Hát mi történt?!

válasz erre