Snapchat rivális funkciót kap a WhatsApp

2016. november 05.
2.3421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonos szektor nem csak hardveresen óriási piac, hanem a szoftverek terén is, mely több milliárd dolláros üzletet jelent a fejlesztőknek, a felhasználók kegyeiért pedig óriási a verseny.

Természetesen kialakult már egy olyan kör, melyet a mobilos felhasználók szinte alapfelszereltségnek tartanak egy készülék esetében, ezek között pedig a különféle üzenetküldők és kommunikációs szoftverek a leggyakoribbak.

Óriási nevek vannak ezen a piacon, a Snapchat-et pedig vélhetően az összes mobilos olvasónk ismeri, hiszen a semmiből indult startup mára már egy nagyon komoly felhasználói bázissal bíró alkalmazás, aminek részeit sokan próbálják meg integrálni saját felületükbe. A legújabb veszélyt a WhatsApp jelentheti, mely állítólag tesztüzemben már próbálgatja a "status" nevezetű új funkciót, ami 24 óráig tartana meg egy felvételt, amit szöveggel és egyéb dolgokkal is ki lehet majd egészíteni.

A tesztek állítólag jól haladnak, iOS és Android platformon is megjelenik majd a funkció, így a Snapchat megint kezdhet valami újat kitalálni a szemüveg után.
4 hozzászólás

Gólem

8 éve, 12 napja

Annyira értelmetlen ez az egymás másolása... Nem marad egyetlen egyedi szolgáltatás sem.

válasz erre

inkognito

8 éve, 12 napja

Nem a snapchatnek kéne új dolgokat kitalálnia hanem a másolóknak pl whatsapp

válasz erre

betyár

8 éve, 12 napja

csirkee írta:
No comment...még mindig azt mondom, hogy ez nem egy közösségi cuccc.
Egyetértek.

válasz erre

csirkee

8 éve, 12 napja

No comment...még mindig azt mondom, hogy ez nem egy közösségi cuccc.

válasz erre