Sharp OLED kijelzőkkel érkezhet az iPhone 8

2016. október 31.
2.4471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple már egy ideje egyértelműen az iPhone-ból él, mellyel minden generációnál fel tudnak mutatni valami újat, ám sokan megjegyzik, hogy bizonyos szempontokban az androidos csúcsmodellek már évekkel előttük járnak.

Az egyik ilyen pont a kijelző, hiszen még az iPhone 7, illetve 7 Plus is LCD panelt használ, miközben az androidos mezőnyben már a fele ennyibe kerülő modelleknél is számos készülék rendelkezik OLED panellel. A következő generációs iPhone esetében azonban nagyon sokan teljes irányváltást várnak, hiszen a tizedik évfordulóhoz érkezünk, illetve az Apple is kezdi belátni, hogy ideje ismét nagyot dobbantani, erről pedig már korábbi hírek is árulkodtak.

Az üveg házzal és fém kerettel elképzelt következő generációhoz a hírek szerint a Sharp szállítja majd az OLED paneleket. Erről nemrég maga a Sharp vezetője a Tatung egyetemen is beszélt, bár tényként nem közölte, hogy ők szállítják majd a paneleket.

A vállalat vezetője, Tai Jeng-wu az egyetemen azt mondta, hogy az Apple a következő generációnál OLED panelekre vált, a Sharp pedig rengeteg pénzt öl ezekbe a fejlesztésekbe. Azt is kijelentette, hogy ha kell, akkor az Egyesült Államokban is termelnek Japán mellett, ami valószínűleg igencsak szimpatikus lehet az Apple számára.
nincs még hozzászólás