Sharon Stone újra főszerepben

2014. január 26.
1.6661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Az Emmy- és Golden Globe-díjas színésznő lesz a főszereplője A Bourne-rejtély forgatókönyvírójának, William Blake Heronnak pilotjában.

Hosszasan folyó tárgyalások után sikerült végül megállapodni Sharon Stone kisképernyős szerepléséről, adta hírül a The Hollywood Reporter pénteken.
A TNT számára készülő Agent X című drámasorozat egy láthatatlanul közreműködő emberről szól, aki azért küzd, hogy az országot és annak lakóit megvédje a rájuk leselkedő veszélyekről - méghozzá mindenáron, főként olyan esetekben, amikor a hagyományos módszereket alkalmazó bűnüldöző és törvényhozó szervek kudarcot vallanak.



Az Alapító Atyák által létrehozott titkos munkakör különleges képzettséget igényel, teljesen névtelen és állandó készültésget jelent - kizárólag az alelnök szolgálatában.

Állítólag olyasféle alkotásra számíthatunk, mint A nemzet aranynak keresztezése a Bourne-rejtéllyel.

Sharon Stone amerika első alelnöknőjét fogja alakítani, a gyönyörű és éles eszű nőt, akit nyughatatlan elmével áldott meg az ég. Szenátorjelölt férjének halála után úgy döntött, elfoglalja annak helyét - majd pályája üstökösként ívelt felfelé. Először úgy gondolta, csupán névleges pozíciót lát majd el - azonban hamarosan kiderül hogy szuper-titkos kötelességet kell ellátni: megvédeni az Alkotmányt krízishelyzetben... és itt jön a képbe X ügynök.
nincs még hozzászólás