Sharon Stone is sorozatra vált

2014. november 05.
1.7111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
TNT végül csak berendelte az Agent X című sorozatot, Sharon Stone és Jeff Hephner főszereplésével.

A történet főhőse John Chase ( Hephner) egy titkos ügynök, akiről sem az emberek, sem az Egyesült Államok elnöke nem tud.

Kizárólag az alelnök, Natalie Maccabee (Stone) számára dolgozik, aki az első nő ebben a tisztségben. A sorozatban Maccabee és Chase az egész világot érintő fenyegetések mellett olyan Washington állambeli ügyeket oldanak meg, amik a CIA és az FBI számára már túl kényesek lennének.

Az Agent X-ben Gerald McRaney is feltűnik. Ő alakítja az elnök házi személyzetének vezetőjét, és ő mutatja be egymásnak Maccabee-t és Chase-t.

Lillah McCarthy, a TNT alelnöke így nyilatkozott a sorozatról:
?Az Agent X tökéletesen beleillik a csatorna akció-drámáinak egyre hosszabb sorába. Pörgős, izgalmas, feszültséggel, csavarokkal, akciójelenetekkel és ütős kaszkadőrmutatványokkal teli.?
A TNT egy tízrészes első évadot rendelt be, mely valamikor 2015-ben kerül képernyőre.

Hephner feltűnt a Lángoló Chicagóban és A Narancsvidékben, de hamarosan Christopher Nolan Csillagok közöttjében is láthatjuk. Stone négy éve volt visszatérő szereplő a Különleges ügyosztályban, az Agent X-nél pedig executive producerként is jelen lesz Armyan Bernstein (Az elnök különgépe, Castle) és William Blake Heron (A Bourne-rejtély) mellett.
nincs még hozzászólás