Scarlett Johansson megerősítette, ő lesz a következő Jurassic World film főszereplője

2024. június 25.
5.8781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még idén év elején derült ki, hogy egy újabb Jurassic World film van fejlesztés alatt, melyen David Leitch helyett a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet rendezője, Gareth Edwards fog dolgozni, és az egyik főszereplő egészen biztosan Scarlett Johansson lesz, amit a színésznő maga erősített meg.

Márciusban még csak pletykák szóltak arról, hogy a Marvel filmek sztárja, Scarlett Johansson lehet a következő Jurassic World film főszereplője, mára azonban már biztossá is vált, miután a színésznő a ComicBook.com-nak adott friss interjújában megerősítette a hírt. Johansson elárulta, hogy a forgatókönyv elképesztő és ez egy teljesen új történet lesz, nem fog kapcsolódni a korábbi részekhez.

Scarlett azt is felfedte, hogy már 10 éve akar ebbe a franchiseba bekerülni és most végre egy álma válhat valóra, ami miatt nagyon izgatott. Korábbi pletykák szerint a Bridgerton család sztárja, Jonathan Bailey is csatlakozik a filmhez, ám egyelőre ez nem lett megerősítve. A tervek szerint 2025. június 2-án kerül majd a mozikba, a forgatás pedig Thaiföldön, Máltán és az Egyesült Királyságban zajlik majd.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hete és 5 napja

Hihetetlen hogy nem bírják abbahagyni ezt a filemt se. Hogy lehet valamit ennyire elcsépelni? szomorú smiley

válasz erre

Harder

2 hete és 5 napja

Szép T-Rex lesz! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

zender

2 hete és 5 napja

OMG hova húzzák már...

válasz erre