Samsung ingyen cseréli a hibás S4 akkumulátort

2013. október 18.
5511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Néhány napja kiderült, hogy gondok vannak a Samsung zászlóshajó mobiljának, az S4-nek az akksijával Németországban.

A Samsung ingyenes cserelehetőséget kínált fel a fogyasztóknak.  A német tulajdonosok nagyjából 30%-át érintette az akkumulátor probléma, így a Samsung úgy határozott, ingyen cseréli a rossz akksikat a készülékekben bármelyik márkaszervizben.



Sokan a csökkenő teljesítményre panaszkodtak, de volt olyan is, akinek szó szerint megduzzadt a készülék akksija. Az esetek Németországban jelentkeztek, máshonnan egyelőre nem jeleztek hasonló problémát.  Mindenesetre a hiba sokakat meglepett, és bizonyára több tulajdonosban is felkelti az aggodalmat, hiszen egy zászlóshajó modelltől ilyen mértékű probléma nem várható el. - mondja a Phone Arena

De az Apple zászlóshajója jóval nevetséges hibákkal küzd most már hagyomány szerint mindig. Gondoljunk csak a szoftvereire vagy a készülékek problémáira. Úgy gondolom, hogy a Samsung pártiak nem fognak egy ilyen csekély hiba miatt elpártolni a gyártójuktól, hiszen az adatokból is látszik, hogy elenyésző kevés készülékről van szó. Természetesen a Samsung ingyen cserél mindent, míg riválisával az Apple-el pereskedni kell, hogy megcsináljon valamit a garancián belül. A jelenséget sok minden előidézhette és biztosak lehetünk benne, hogy ki fogják vizsgálni a Németországba érkezett szállítmányt. Lehet, hogy párát kaptak, sérülést szenvedtek vagy egyéb külső, környezeti hatást szenvedtek el.

Minden gyártó életében vannak olyan zárójeles események, amik egyszerűen nem kiküszöbölhető egy sorozat gyártott terméknél.
nincs még hozzászólás