Saját Star Trek filmet kap Michelle Yeoh

2023. április 19.
27.9601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Oscar-díjas színésznőt sokan láthatták a Star Trek: Discovery című sorozatban, ugyanis ő játszotta Philippa Georgiou Csillagflotta kapitány szerepét, és most a legfrissebb hírek szerint a Paramount+ egy önálló spinoff filmet készít a karakternek, mely Star Trek: Section 31 címmel érkezik.

A színésznő állítólag már régóta nyaggatta a CBS-t egy saját spinoff sorozatért, de egy új széria helyett inkább egy filmet fognak karakterének szánni. Minderről a Paramount+ streamingszolgáltató számolt be a tegnapi nap során. Meg is érkezett a filmhez a rövid szinopszis, mely így szól:

Philippa Georgiou császár csatlakozik a Csillagflotta titkos részlegéhez, amelynek feladata a Bolygók Egyesült Szövetségének védelme, és szembenéz múltja bűneivel..

Michelle Yeoh nagyon izgatott, hogy ismét visszatérhet a Star Trek világába, állítása szerint nagyon közel áll hozzá ez a szerep. A film gyártása várhatóan még ebben az évben elkezdődik, a rendezői széket Olatunde Osunsanmi fogja elfoglalni, a forgatókönyvet Craig Sweeny írja. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudni.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nekem nem tetszett a Discovery, szóval nagy elvárásaim nincsenek.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Gondolom a rendes színészekkel nem jutnak dűlőre kell valaki más. röhögő smiley

válasz erre

zender

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nem volt olyan rossz benne de semmi extra..

válasz erre