Russell Crowe elárulta, hogy anno mindkét lábát eltörte a Robin Hood forgatása során

2024. február 18.
18.6421
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egészen biztosan sokan emlékeznek a 2010-ben megjelent Robin Hood című alkotásra, melyet Ridley Scott rendezett olyan színészekkel karöltve, mint például Cate Blanchett, William Hurt, Mark Strong, Mark Addy, Oscar Isaac valamint Russell Crowe, aki nemrégiben elárulta mi történt bele a forgatáson.

Russell Crowe a People magazinnak adott legújabb interjújában elárulta, mindig arra törekedett, hogy ő maga csinálja meg a merészebb mutatványokat is, a hitelesség miatt, ám egyszer túlzásba esett. A Robin Hood forgatása során az egyik jelenetnél egy kastély faláról kellett leugrania, ám a talaj nem volt előkészítve, mert sietniük kellett.

Az ugrás végül sikerült, ám az egyenetlen talajra rosszul érkezett és mindkét lábát eltörte, elmondása szerint olyan érzés volt, mint egy áramütés. A színész azonban nem gondolta, hogy eltört akkor a lába, fájdalommal végig csinálta a forgatást és nem szólt senkinek a sérüléséről. Évtizedekkel később furcsa fájdalom jelentkezett a lábában gyaloglás közben, ezért elment az orvosához, ahol az MRI-vizsgálat kimutatta, hogy régen volt egy csúnya törése. 2009-ben a forgatás után kivett egy év szabadságot, de nem gondolta volna, hogy eltört akkoriban mindkét lábszárcsontja, aminek a jelei még mindig láthatóak voltak.
4 hozzászólás

Fikarc

2 hónapja, 3 napja

Na nemár, ennyire azért senki nem kemény. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 3 napja

Az igen bakker. meglepett smiley Nem hittem hogy ilyen kemény is tud lenni egy forgatás! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 4 napja

Uhhhh kellemetlen! meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 4 napja

Mindent a szerepért! mosolygó smiley

válasz erre