Rupert Grint, a Harry Potter filmek Ronja visszatérne egykori szerepébe

2023. január 27.
54.1701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Warner Bros már jó ideje szenved az egyik legsikeresebb franchise újraindítása miatt, ugyanis a Legendás állatok folytatása nem hozta el a kellő sikert és az írónő sem nyitott arra, hogy ismét elkalauzolja a nézőket a Varázslóvilágba, de Rupert Grint visszatérne egykori szerepébe, feltételekkel.

2001-ben debütált a mozikban az első Harry Potter film, melyben a főszereplők gyakorlatilag még kisgyerekek voltak és a szemünk láttára nőttek fel. A franchise végül befejeződött, Potterék győztek és az epilógusból kiderült, hogy Ron Weasley révbe ért, feleségül vette Hermionét és két gyerekük is született, ráadásul fontos beosztást kapott a Mágiaügyi minisztériumban.

Rupert Grint nemrégiben egy interjúban elárulta, hogy szívesen belebújna ismét Ron szerepébe, de természetesen csak akkor, ha a többiek is csatlakoznának hozzá, azaz Emma Watson és Daniel Radcliffe. Korábban már kérdezték a szerepével kapcsolatban, de akkor nagyon bizonytalan volt a válaszában, ám most határozott igent mondott. Ki tudja, a jövőben érkezhet még egy Potter-film!
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Túl kéne már lépniük ezen szerintem...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Én meg bírnám ha lennének új részek. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Gondolom sokan vannak így vele közülük.

válasz erre