Rohamosan növekednek a Samsung Galaxy S7 eladásai!

2016. október 14.
2.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A jelek szerint egyáltalán nem biztos, hogy olyan rosszul jön ki a Samsung a Galaxy Note 7 botrányából, a felhasználók ugyanis annyira lojálisak a dél-koreai gyártóhoz, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben többen váltanak Galaxy S7-re, mint azt korábban az elemzők gondolták.

A Digitimes információi szerint ugyanis az egykori Galaxy Note 7 tulajdonosoknak csaknem a 90 százaléka döntött úgy, hogy Samsung Galaxy S7 Edge-re cseréli a gyártó által veszélyesnek nyilvánított készüléket, amivel drasztikusan megemelkedtek a kérdéses telefonok eladásai.

A hírt egyelőre még csak néhány tajvani kereskedő erősítette meg, de a lap szerint a világ más részein egyaránt hasonló a helyzet, ami óriási készlethiányt idézett elő globálisan a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge modellek kapcsán.

A helyzetet tovább fokozza, hogy a gyártó nemcsak pénzbeli visszatérítést garantál az új készülék mellé az egykori Note 7 tulajoknak - egészen pontosan a különbözetet fizetik vissza a telefonváltáskor -, hanem sok helyen kedvezményes kupont és egyéb akciókat is kapnak a csereakcióval élők.
4 hozzászólás

muki

8 éve, 5 hónapja és 7 napja

Jól sakkoznak a Samsungnál. Úgy látszik nem nagyon ingott meg a bizalom.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 5 hónapja és 7 napja

Nagyon helyes! Én nem veszek Samsungot, mert nem szeretem a népszerű dolgokat, ráadásul találok olcsóbbat, de a koreai gazdaságot támogassák csak! röhögő smiley Én majd veszek néha LG-t, a kis mostohagyereket. röhögő smiley

válasz erre

Santonio

8 éve, 5 hónapja és 7 napja

Még a végén jobban is járnak. röhögő smiley

válasz erre

Harder

8 éve, 5 hónapja és 7 napja

Hatalmas! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

Vesztettek egy rakat pénzt, nyernek egy rakat pénzt. röhögő smiley

válasz erre