Ridley Scott rendezheti a Bee Gees együttesről szóló filmet

2024. február 16.
19.0781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt években több életrajzi film is készült népszerű zenei előadókról, elég csak az Elvisre vagy éppen a napokban megjelent Bob Marley One Love alkotásra gondolni, ráadásul készül a Michael Jacksonról szóló film is, most pedig kiderült, hogy egy Oscar-díjas rendező kapta a Bee Gees film rendezését.

A Deadline információi szerint Ridley Scott tárgyalásokat folytat a Paramount stúdióval a '80-as évek egyik meghatározó popegyüttesről szóló életrajzi film kapcsán. A Bee Gees világszerte több mint 220 millió lemezt adott el, amivel a banda minden idők egyik legnagyobb példányszámban eladott együttese lett.

A Paramount 2019-ben szerezte meg a jogokat, hogy készítsenek egy filmet, mely most végre kezd körvonalazódni. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor jelenhet meg a film vagy arról, hogy kik fognak benne játszani, hiszen nagyon korai szakaászban van a projekt. A stúdió most arra koncentrál, hogy megállapodjon Scottal, aki legutóbb a Gladiátor második részén dolgozott, mely idén ősszel fog megjelenni.
2 hozzászólás

Fikarc

2 hónapja, 6 napja

Nagyon nem bírom az életrajzi filmeket... szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 6 napja

De fura hogy Ridley Scott ennyire elindult más irányba is. meglepett smiley

válasz erre