Rian Johnson és Daniel Craig krimit forgat

2018. szeptember 05.
3.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár Rian Johnson, a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője gőzerővel ügyködik a saját Star Wars trilógiáján, ez nem akadályozza meg abban az író-rendezőt, hogy időközben összehozzon egy másik projektet Daniel Craiggel.

James Bond jelenlegi megformálója lesz ugyanis a főszereplője a Knives Out című filmnek a Deadline értesülései szerint, ahol természetesen az írói és a rendezői feladatokat is Johnson látja el, a sztoriról azonban még csak annyit tudunk, hogy a Craig által alakított detektív egy rejtélyes ügy felgöngyölítésével lesz elfoglalva.

A forgatások elviekben idén novemberben kezdődhetnek meg, és leginkább a rendezői korai munkáira fog hajazni - Beépülve, Looper -, nemrégiben pedig meg is kapta néhány nagyobb forgalmazó a forgatókönyvet, ezáltal nagyon hamar óriási licitháború indulhat a film jogaiért. Johnson elmondása alapján tinédzserkora óta hatalmas rajongója Agatha Christie munkásságának, azóta elmélkedik azon, hogy ő maga miféle rejtélyekkel teletűzdelt filmet rakna össze, a nyár során pedig ennek nyomán írta meg a Knives Outot.
3 hozzászólás

login_password

6 éve, 4 hónapja és 19 napja

Nem tartom túl jó színésznek ezt a Craig gyereket.

válasz erre

Levi87

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

A rendezőt nem annyira értékelem, de a színészt bírom, kíváncsi leszek milyen folm lesz. Kevés a jó krimi, nagyon kevés.

válasz erre

Gólem

6 éve, 4 hónapja és 20 napja

Imádom a krimiket, várom.

válasz erre