Advertisement

Rian Johnson rögtön 2023 elején nekiáll a Tőrbe ejtve 3. forgatókönyvének

2022. november 24.
52.5191
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár még meg sem jelent - Amerikában ezen a héten debütált - Daniel Craig főszereplésével készült nyomozós film második része a népszerű streaming platformon, már most azon gondolkodik a projekt írója és rendezője, hogy mikor kezd el dolgozni a folytatáson.

A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című film hazánkban december 23-án lesz elérhető a Netflix műsorán, amit már nagyon sokan várnak, hiszen már az első rész is óriási sikert ért el, ráadásul nem csak streamingen, hanem a mozikban is, valószínűleg ugyan ez vár a folytatásra is, melyben olyan színészek kaptak szerepet, mint például Kate Hudson, Edward Norton, Dave Bautista és Joseph-Gordon Levitt.

Rian Johnson, a film rendezője és írója a közelmúltban egy interjúban elárulta, hogy tervei szerint rögtön az újév után elkezdi a saga harmadik fejezetének elkészítését, melyben ismét visszatér kedvenc nyomozónk, Benoit Blanc, akit ismét Daniel Craig fog életre kelteni. A rendező azt is elmondta, hogy van egy Moleskine-füzete, amibe folyamatosan jegyzetel, ebbe írja fel ötletit. Kíváncsian várjuk a folytatást.
4 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyon helyes, minél előbb annál jobb.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

De várom már a másodikat is! Nagyon bejött az első, kevés ilyen film van mostanában.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kíváncsi leszek a folytatásra, az első nagyon jó volt, de ilyenkor szokták elcseszni.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyon biztosak a sikerben!

válasz erre