Reva eredetileg meghalt volna az Obi-Wan Kenobi sorozatban

2022. június 29.
48.8061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Obi-Wan Kenobi sorozat eredeti írója, Stuart Beattie elárulta, hogy az első forgatókönyvekben Reva alias a Harmadik nővér meghalt volna, méghozzá Darth Vader Nagyúr által, ennek ellenére végül az ő története nem ért véget az első évadban.

SPOILER: ha valaki már végig nézte a hat részes Obi-Wan Kenobi sorozatot, az tisztában lehet azzal, hogy az egyik birodalmi inkvizítor, Reva végül nem meri megölni Luke Skywalkert és kételyek között hagyja el a Tatuint. A sorozat írója nemrégiben arról mesélt, hogy eredetileg Reva inkvizítort Darth Vader megölte, hiszen Reva titokban gyűlölte a Sith Nagyurat, akit még a 66-os rend alatt utált meg a karakter.

Az elsődleges forgatókönyvet végül módosították, így Reva csak megsérült Vader nagyúr által és sikerült neki eljutnia a Tatuinra, ahol bosszút akart állni azzal, hogy megöli a fiatal Lukeot. Reva halálának az lett volna a célja, hogy megmentse a még élő Jediket, miután azt állította, hogy megölte Obi-Want, ezzel véget vetve Vader üldözésének korábbi mestere után.

Nemrégiben felröppentek olyan hírek, hogy a jövőben saját spin-off sorozatot kaphat Reva karaktere, hogy a nézőknek bemutassák, hogyan vált a birodalom egyik leghalálosabb inkvizítorává és miért gyűlölte meg Darth Vadert.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Igen, ez látszott is abban a részben ahol megtörténik a dolog. Ritkán látni olyat hogy fénykarddal gyomorba szúrást túlél valaki.

válasz erre

techiii

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Még nem láttam a végét de majd megnézem.

válasz erre

Levi87

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

Én nírtam a karaktert, örülök hogy "túlélte", mert azért lehet erre a kettősségre sztorit építeni.

válasz erre

inkognito

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

Jó a karakter, el tudom képzelni.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

Inkább egy Obi Wan folyatatás kéne.

válasz erre