Repülőgépen gyulladt ki egy javított Samsung Galaxy Note 7

2016. október 06.
2.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Egyre több jel utal arra, hogy ez az év mégsem a Samsungé, hiába panaszkodnak sokan az iPhone 7 kevés újdonságára, hiába lett prémium mobil a Google Pixel széria, miközben ők remek mobilokat tettek le az asztalra az S7 és Note 7 szériával.

Utóbbi még nagyobb mélypontra süllyesztheti a vállalatot, hiszen a legfrissebb hírek szerint továbbra is veszélyesek a Note 7-es készülékek. Nemrég ugyanis a Southwest légitársaság egy járatán történt meg a korábbiakhoz hasonló baleset.

Repülőgépen gyulladt ki egy javított Samsung Galaxy Note 7 - 2. kép

Jelen esetben azonban egy már a szolgáltató által kicserélt készülékről volt szó, melyet a tulajdonosa ki is kapcsolt a gépen. Ahogy azonban elrakta a zsebébe, érezte, hogy füstölni kezd a mobil, melyet azonnal a földre dobott. A gép még nem szállt fel, így a személyzet gyorsan kiürítette azt, komolyabb kár és sérülés nem történt.

A Samsung egyelőre annyit közölt, hogy dolgoznak az ügy felderítésén. Meg kell bizonyosodniuk róla, hogy valóban cserélt eszközről van szó, együttműködnek a tulajdonossal és a légitársasággal, később pedig tudatják az eredményt.
2 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 5 hónapja és 10 napja

rDAVE írta:
Oké, most már meg kell kérdeznem; csak Amerikában égnek ki ezek? röhögő smiley
Ott van rá pénz. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 5 hónapja és 10 napja

Oké, most már meg kell kérdeznem; csak Amerikában égnek ki ezek? röhögő smiley

válasz erre