Rengeteg új tartalom érkezett a SkyShowtime-ra

2023. szeptember 02.
21.8451
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén év elején debütált hazánkban a SkyShowtime streamingszolgáltató, ahová hónapról-hónapra rengeteg új tartalom kerül fel - sajnos többségében csak feliratosan -, szeptemberben is rengeteg újdonság érkezett a platformra, többek között a Halálos iramban franchise részei és a Columbo sorozat első két évada.

Szeptember elsejével több új tartalom is felkerült a streaming platform műsorára, így az előfizetők most már megnézhetik a Columbo sorozat első két évadát - magyar szinkron nélkül -, elérhetővé vált a Gyilkos sorok szintén első két évada. A Péntek 13 filmsorozat hat része is, de bővült a Halálos iramban franchise részei is.

Szeptember 29-én debütál a platformon a Hasbro legendás társasjátéka alapján készült izgalmas kalandfilm, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, melyben Chris Pinet, Michelle Rodriguezt, Rege?-Jean Paget, Justice Smitht, Sophia Lillist és Hugh Grantet, valamint Chloe Colemant és Daisy Headet láthatjuk. Érdemes áttekinteni a szolgáltató műsorajánlóját az új tartalmakról.
3 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Már csak a hangminőségen kéne javítani, mert az valami gyalázat.

válasz erre

techiii

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon kevés a szinkron.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kár hogy újra szinkronizált a STNG is, ráadásul igen ****ul.

válasz erre