Rendkívül pozitívak Guy Ritchie új filmjének, a The Gentlemannek az első reakciói

2019. április 03.
4.2011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár az Arthur Király: A kard legendája nem mindenki tetszését nyerte el, vitathatatlan Guy Ritchie zsenialitása, hiszen olyan remekműveket pakolt le az asztalra, mint a Blöff, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, no meg a Sherlock Holmes-filmek.

A direktor most az egészen ígéretes Aladdin-adaptáción ügyködik, azonban már jó ideje tudjuk, hogy a következő projektje egy olyan mű lesz, amellyel visszatér a gyökereihez, és egy vérbeli gengszterfilmet fog vászonra festeni. Korábban Toff Guys, majd később Bush néven volt ismert ez az alkotás, most viszont úgy néz ki, hogy a végleges cím a The Gentleman lesz.

Olyan kaliberű sztárgárdát sikerült összehívnia Ritchie-nek, hogy az döbbenet: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam és Colin Farrell is a csapat részét képzik, a The Gentleman sztorija pedig igazi régi vágású Guy Ritchie hatását kelti: egy drogbáró megpróbálja eladni a vagyonát oklahomai milliárdosoknak, és természetesen, mint a már imént említett filmekben, úgy itt is elszabadul a pokol.

A legjobb az egészben, hogy az emberek máris zabálják a The Gentlemant, hiszen a CinemaCon keretein belül a jelenlévők betekintést nyerhettek a szóban forgó újdonságba, a reakciók alapján pedig egy borzasztóan humoros jelenetekkel és brillírozó karakterekkel megtűzdelt krimit várhatunk.
2 hozzászólás

Gólem

5 éve, 8 hónapja és 5 napja

Kíváncsi leszek, meddig tudja tartani a színvonalat...

válasz erre

csirkee

5 éve, 8 hónapja és 5 napja

Imádom a pali filmjeit, nagyon bírom a rendezési stílusát. Ezt is várom.

válasz erre