Régóta várt funkció érkezett a Messengerbe

2024. április 11.
25.2881
csirkee profilja, adatai
csirkee
Aki rendszeresen használja a Meta népszerű csevegőalkalmazását, az jól tudja, hogy milyen gyenge minőségben lehetett eddig fotókat küldeni az ismerősöknek, nos, itt a változás, ugyanis a vállalat bejelentette, hogy mostantól HD minőségű képeket is lehet küldeni.

Egészen mostanáig botrányos volt a Messenger képküldő funkciója, hiszen a fotókat csak nagyon gyenge minőségben lehetett elküldeni, ezért az iOS felhasználók például inkább az iMessaget használták ilyen esetben. De most végre némi fejlődést mutat a Facebook, ugyanis a legújabb frissítésnek köszönhetően megjelent a HD minőségű fotók küldése.

A Messengerben képküldés esetén meg fog jelenni egy HD felirat a képválasztó jobb felső sarkában, ám egyelőre nem minden beszélgetésben érhető el a funkció, ráadásul még nem is mindenki számára. Emellett pedig közös albumokat is létrehozhatnak a felhasználók a csoportos beszélgetésekben. A harmadik újdonság pedig a nagy fájlok küldése, a jövőben akár 100 MB méretű állományokat is meg lehet majd osztani az alkalmazásban, amivel talán egy-két e-mailt meg lehet majd spórolni.

Az újdonságokért érdemes frissíteni iOS és Android készülékeken is a Messenger alkalmazást.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Üdv a jövőben, Meta! Ja bocs, a múltban. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Aztaaaaaa, 2024-re sikerült nekik! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete

Neeeee!!! meglepett smiley Az komoly! röhögő smiley

válasz erre