Razer Kraken

2013. november 30.
6451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Fém borítással ellátott headsetet prezentált ma a Razer, a Kraken Forged Edition zenéhez és játékokhoz is egyaránt jó vételnek tűnik.

Régebben meglehetősen sikeres volt a Razer Kraken headsetje, így most a vállalat egy nagyon stílusos különkiadással rukkolt elő, a Forged Edition nem csak a fémzene, de a metálszín és az elegancia rajongóinak is egyaránt kedveskedik.

Az új külsőn kívül sok változást nem találunk az eredeti modellhez képest, de a súly az alumínium borítás miatt megnövekedett, így az új változat majdnem 400 grammot nyom.



A két 40mm-es neodímium meghajtó 20 és 20 000Hz között üzemel 32 ohmos impedanciával és 100dB körüli érzékenységgel. A mikrofon kedvünk szerint le- és felcsatolható, az egész eszköz pedig vezetékes kialakítású, 3,5mm-es jack vagy 1/4-es audio csatlakozóval okostelefonokhoz és számítógépekhez is használható. A jó hangszűrőképességű fülesek természetesen párnázottak, az eszköz mobilitásáról pedig a mellékelt kis hordtáska gondoskodik. A Kraken Forged Edition jelenleg 300 euróért előrendelhető, az első szállítmányok december 6-án indulnak.
nincs még hozzászólás