Quickcast

2014. július 22.
7.9721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
A legegyszerűbb módja valakinek bemutatni valamit egy számítógépes programon vagy játékon belül, ha felvesszük videóra.

Erre a célra több alkalmazást is találunk a neten, melyek egy része ingyenes egy része fizetős. Nagyban a függ (többek között) attól is, hogy mire szeretnénk használni, ugyanis nem mindegy hogy játékot szeretnénk rögzíteni, vagy egy dokumentum szerkesztését.

OSX alatt a  QuickCast -et ajánljuk figyelmetekbe. Ez  ingyenes  szoftver amivel maximum 5 percet tudunk rögzíteni. Nem tud sokat, de azt a ?keveset? nagyon jól csinálja. Itt nincsen lehetőségünk messzemenő szerkesztésekbe, csupán rögzítendő területet, a bépített kamera használatát és még pár apróságot tudunk testre szabni.Továbbá fel tudjuk tölteni a Quickcast szerverére, ahonnan akár tovább is oszthatjuk. Ennél a lehetőségnél tudunk írni leírást a videóhoz, és el tudjuk látni címkékkel (a jobb kereshetőség érdekében). Illetve tudunk írni egy-egy rövid mondatot, amit beszúr a videó elejére illetve végére.

A feltöltött videót természetesen törölhetjük is, illetve tovább oszthatjuk közvetlenül Twitteren vagy Facebookon.Itt egy "pár másodperces" bemutató a minőségről (sajnos játék alatt nem tudtam tesztelni):
nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink