Quentin Tarantino szerint a Marvel színészei nem filmsztárok

2022. november 23.
5.7621
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ezen megszólalás után biztosan nem lesz esélye a rendezőnek egyetlen Marvel filmen sem dolgoznia a jövőben, ugyanis a közelmúltban egy podcast műsorban mesélt arról, hogy szerinte a képregényhősöket alakító színészek nem filmsztárok és szerinte nem csak neki ez a véleménye.

Amióta Kevin Feige foglalja el a Marvel Studios elnöki pozícióját, azóta gyakorlatilag ontja magából a képregényhősökkel teletűzdelt filmeket és sorozatokat, melyekben olyan színészek tűnnek fel, mint például Robert Downey Jr., Scarlet Johansson, Chris Hemsworth vagy éppen Chris Evans, akik Quentin Tarantino szemében nem filmsztárok.

Tarantino nyíltan bevallotta, hogy gyerekkorában képregényeket gyűjtött, és nem "utálja" a Marvel alkotásokat, ám van némi negatív véleménye róluk. Elmondása szerint a színészek játszanak egy karaktert, de ők ezzel nem sztárok, ellenben a karakterük, mint például Vasember vagy Thor, ők már inkább sztárok. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című film főszereplője hamar reagált is a megjegyzésre.

Twitteren azt írta, hogy ha a filmsztárság egyetlen kapuőre Tarantino és Scorsese lenne, soha nem lett volna lehetősége egy 400 millió dollár pluszos filmben főszereplőt alakítani. Mellékesen megjegyeznénk, Robert Downey Jr-t elég nehéz lenne nem filmsztárnak titulálnia, még Tarantinonak is.

3 hozzászólás

TEchie

3 napja és 15 órája

Általánosít, pedig nem kéne. Michale Douglas is rohadt jó pedig vna ilyen filmben.

válasz erre

Ronalddo

3 napja és 16 órája

Hát de nincs igaza?

válasz erre

zender

3 napja és 18 órája

Abszolút igazat adok neki, én is így gondolom.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink