Pronto - Telefontöltés pár perc alatt

2014. október 18.
6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Pronto, egy új megoldás a Kickstarteren keresi a támogatókat, és percek alatt ígér teljes töltöttséget a telefonoknak.

Pronto névre hallgat az a gyors töltési megoldás, amely az alkotók szerint  mindössze 5 perc alatt tölti fel az iPhone 5-öt.

Az eszköz nagyon népszerű a Kickstarteren, ahol már az 50 ezer dolláros minimum célt jócskán túlszárnyalta.A 4500 mAh-es Pronto 5 nevű eszköz akár háromszor is képes teljesen feltölteni az iPhone 5 1440 mAh-es aksiját. A nagyobb kapacitással rendelkező Pronto 12 pedig 13 500 mAh-es kapacitásával és 12 voltos adapterével főként laptopokhoz és DSLR kamerákhoz ajánlott, de például egy iPhone 5 készüléket egymás után kilencszer képes feltölteni.Az eszközök természetesen nem csak iPhone-ok töltésére alkalmasak, minden USB porttal rendelkező készülék töltésére képesek, így androidos telefonokhoz és táblagépekhez is használhatók.Mindkét eszköznek egy óra hálózati töltés szükséges, majd vihetjük magunkkal bárhová. A kisebbik modell 270, míg a nagyobbik 520 grammot nyom. A Pronto 12-es két 2.4 A USB porttal is rendelkezik, így egyszerre több eszköz töltésére is alkalmas.
nincs még hozzászólás