Problémák az iOS 8-cal

2014. szeptember 23.
6401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Ismét egy új rendszer, ismét új hibák.

De ja vu érzéseink vannak, hogy minden évben azonos problémákat produkálnak a friss iOS verziók. Bár találunk közöttük olyat, amire már volt példa a 6-os ill. a 7-es kiadásnál is.

Az egyik kellemetlenség például, hogy sokaknál belassult a Wi-Fi-s kapcsolat, és csak akadozó, gyenge sebességet produkál a jelenség a visszajelzések szerint az iPhone 5S-t, az új iPhone-okat, az iPad Airt és a retinás iPad minit is érinti, többek között. Szintén nem túl örömteli hír a felhasználóknak, hogy sokaknál jóval gyengébb üzemidőt nyújt a friss rendszer. Nem ritkák az olyan beszámolók, ahol 4 óra alatt teljesen lemerül egy-egy eszköz.

Ez azért részben vicces is, mert az üzemidő probléma, eddig minden új iOS-nél jelentkezett. Kiadás után érkeztek a frissítések amik ezt a gondot hivatott javítani, de, hogy őszinték legyünk, ezt a mai napig nem sikerült kezelni. Egy új iPhone 5S aktív használat mellett fél nap alatt megadja magát.

[caption id="attachment_13922" align="aligncenter" width="993"] A kedvencünk[/caption]

A héten több cikket is adtunk ki, hogy nem érdemes még frissíteni a régi rendszert. Persze csábító lehet, de jól gondoljuk meg. Elképesztően sok levelet kaptunk az iPhone felhasználóktól, hogy későn olvasták a cikkünk és frissítették a rendszert. Azóta csak a problémák halmozódnak. Inkább maradjunk a jól bevált, stabil 7-es verziónál és várjunk még egy kicsit. A lassulások, gyors merülés és a lassú adatkapcsolat nagyon bosszantó lehet, ha valaki nem csak közösségi célra használja a készüléket.

Amint érdemes lesz frissíteni az operációs rendszert a régebbi iPhone-ra is, azonnal beszámolunk róla Nektek.
nincs még hozzászólás