Premierdátumot kapott a Mosolyogj 2. horrorfilm

2023. szeptember 23.
14.7531
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly debütált a mozikban a kis költségvetéssel készült Mosolyogj című horrorfilm, aminek sikerült kasszát robbantania, ráadásul jó kritikákat is kapott, így nem meglepő, hogy a stúdió úgy döntött, folytatást kap az alkotás, melynek premierdátuma most kiderült.

Parker Finn, író és rendező saját rövidfilmje alapján készült el az egészestés mozifilm, ami lényegében egyszerre funkcionál horrorként és pszichothrillerként. A sikeres bemutatót követően Finn már arról beszélt, hogy elkészülhet a filmhez a folytatás és úgy tűnik erre a stúdió is vevő volt, ugyanis még idén tavasszal a CinemaConon bejelentésre került a második rész.

Most pedig az is kiderült, hogy mikor fog debütálni a mozikban, egészen pontosan 2024. október 18-án azaz nem sokkal Halloween előtt, aminek sokan fognak örülni, lesz mit nézni majd. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy miről fog szólni a folytatás, és kik lesznek a főszereplői, sem arról, hogy mikor kezdik el forgatni, lévén éppen sztrájk van Hallywoodban. Ha kíváncsi vagy a Mosolyogj kritikájára, akkor olvasd el a Game Channel hasábjain.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nekem olyan felemás volt a film, de azért nyilván megnézem majd a folytatást is.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hát az még odébb van.

válasz erre