Premierdátumot és előzetest is kapott a Halo-sorozat 2. évada, plusz a Fallouthoz is érkezett trailer

2023. december 03.
4.2571
csirkee profilja, adatai
csirkee
A videojáték rajongók most örülhetnek, ugyanis a Sao Paulóban zajló Comic Con-on két adaptációhoz is érkezett előzetes, az egyik az Amazon féle Fallout, a másik pedig a Paramount+ féle Halo sorozat, mely immáron a második évaddal fog debütálni jövő év elején.
 

Tavaly márciusban debütált a Halo videojáték alapján készült sorozat - korábban filmben is adaptálták már -, melyet hazánkban forgattak és az új évad több jelenetét is Magyarországon vették fel. A szériát a SkyShowtime-on lehet elérni és itt lesz látható a folytatás is, méghozzá 2024. február 8-tól. A cselekmény ott fog folytatódni, ahol az első véget ért - aki még nem látta, annak érdemes bepótolnia.

Nézd nagyban ezt a videót!

A rendezvényen bemutatkozott az Amazon Prime Videon megjelenő Fallout sorozat is, melyhez néhány napja érkeztek friss fotók, de most mozgásban is láthatjuk a szériát. Az alkotók gyakorlatilag mindent bevetettek, hogy a videojáték rajongói elégedettek legyenek majd a végeredménnyel, már az előzetesben jó pár puskaport ellőttek. A Fallout 2024. április 12-én fog debütálni a streaming platformon.3 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Fallout nagyon állat!

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Baromi ütős!

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nekem ez (is) bejön. Sokkal jobb a hangulata mint vártam.

válasz erre