Pornószínésznőkkel erősít A törvény nevében 2. évada

2015. március 20.
6621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Úgy gondolom, az HBO tovább emeli A törvény nevében körüli hype-ot, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint a 2.

évad két pornószínésznőre is szert tett.

A forrás szerint a felnőtt filmkészítés tehetségei, a 24 éves Amia Miley és az ugyanennyi idős Peta Jensen csatlakoztak a stábhoz, akiket egy olyan kaliberű szexjelenethez kértek fel, amilyet a Tágra zárt szemekben is láthattunk.

A jelenetet az elmúlt napokban forgatták le egy pasadenai kúriában. A második évad főszereplői, Colin Farrell és Rachel McAdams szintén jelen voltak a forgatáson. A vicces és az ironikus az egészben, hogy a pornósztárok pont azok közé tartoznak, akik nem is vetkőztek le teljesen a jelenethez.

Az HBO még nem kommentálta a dolgot, és minden résztvevővel aláírattak titoktartási megállapodást, vagyis egyetlen árva szót sem árulhatnak el a nagy titkok közepette készülő új évadról, amely mögött Nic Pizzolatto sorozatfelelős áll. A forrás szerint Mileyt és Jensent nem a pornós tapasztalataik miatt szerződtették. Egy statisztacégnél jelentkeztek, és több tucat más férfivel és nővel együtt vették fel őket, akik vállalták, hogy levetkőznek az Emmy-győztes sorozat kedvéért.
nincs még hozzászólás