Pletykák szerint jövőre érkezik az új Apple TV

2023. november 22.
19.9371
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinói techvállalat utoljára 2022-ben frissítette Apple TV készülékeit, melyek akkor új chipet és nagyobb tárhelyet kaptak, ám a legfrissebb pletykák szerint jövőre érkezhet egy új modell, mely állítólag olcsóbb lesz a korábbiaknál és méretben is változhat egy keveset.
 

Az Apple nem szokta sűrűn frissíteni Apple TV készülékeit, de Mark Gurman, a Bloomberg Apple-szakértője szerint 2024 első félévében érkezhet egy frissített modell. Arról nincsenek információk, hogy melyik chip fogja táplálni a készüléket, de a lehetőségek között szerepel az A16 Bionic chip, amely az iPhone 14 Pro modellekben debütált, vagy az A17 Pro chip, amely az iPhone 15 Pro modellben van.

Mindeközben Ming-Chi Kuo elemző úgy véli, hogy olcsóbban fogja kínálni negyedik generációs Apple TV termékét a vállalat, akár 100 dollár alatt is lehet az ára. Az Apple TV második generációs (2010) és harmadik generációs (2012) készülékei az Egyesült Államokban 99 dollárról indultak anno.
4 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Szerintem M2 vagy M3 chipet tesznek bele.

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyon szeretem amúgy, de egy komolyabb frissítéssel tényleg konzollá is válhatna a mostani funkciók mellett.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kíváncsi leszek, mennyit emelnek...

válasz erre

zender

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Na, már ideje. Bár a mostaniakkal is elégedett vagyok, de azért remélem lesz M chipes verzió hogy Resident Evilezhessek rajta! mosolygó smiley

válasz erre