Pletyka: Zack Snyder visszatérhet a DC-hez

2022. november 09.
42.6181
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nagyon izgalmas pletyka kapott szárnyra miután Jason Momoa egy izgalmas Instagram sztorit osztott meg rajongóival nemrégiben, amiből sokan arra következtetnek, hogy a DC új filmes vezetői visszahozhatják a franchisehoz a népszerű rendezőt, Zack Snydert.

A rendezőnek olyan filmeket köszönhetünk, mint Az acélember, az Igazság ligája vagy éppen Az öngyilkos osztag, melyek bár sok kritikát kaptak, a pénztáraknál nagyon jól teljesítettek és a rajongók is odáig voltak Snyder DC-s univerzumáért. Ám a rendező hamar összerúgta a port a vezetőkkel, ami miatt elváltak útjaik, de lehet, hogy most ismét visszatér Zack.

A DC Studios két új vezetője, James Gunn és Peter Safran talán vissza tudja édesgetni Snydert, erről árulkodik Jason Momoa, az Aquaman sztárja, aki egy rejtélyes sztoriban annyit árult el, hogy élete legizgalmasabb híreiről értesült és üdvözölte a "mestert", aki valószínűleg az egykori rendező lehet. Amennyiben ez a pletyka beigazolódna, akkor akár Snyder be is fejezhetné azt az elképzelését az Igazság ligája kapcsán, melyet korábban vizionált.
5 hozzászólás

Hentes

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

A legnagyobb húzás!

válasz erre

techiii

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nagyon király lenne. Elég lenne csak befejeznie a sztorit.

válasz erre

Levi87

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

A legjobb döntés lenne!

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Tudnám értékelni. Iszonyat jó hangulatot hozott a DC filmekbe.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Én imádom a filmjeit, úgyhogy remélem így lesz.

válasz erre