Pletyka: készül a Sikoly 7., idén kezdődik a forgatás

2023. március 09.
37.6521
csirkee profilja, adatai
csirkee
Mától látható a hazai mozikban a franchise legújabb része, mely az első kritikák alapján elég véresre és egyben viccesre is sikeredett, de valószínűleg siker lesz, aminek köszönhetően a stúdió állítólag már be is rendelte a folytatást és még az idén elkezdik forgatni a Sikoly hetet.

Tavaly debütált a mozikban a Sikoly ötödik része, mellyel sikerült feléleszteni az eredeti történetszálat és olyan annyira jó lett, hogy azonnal el is készítették a folytatást, mely a mai napon debütál a mozikban - hazánkban csak este 22:00 után lehet vetíteni - és itt még nincs vége a történetnek. A ScreenGeek bennfentes forrásaira hivatkozva állítja, készül a folytatás.

A Paramount stúdió elégedett volt a Sikoly filmek eddigi sikerével, ezért nem is akar leállni és minél gyorsabban szeretné kiadni a legújabb részt. Ha igazak a pletykák, akkor a forgatókönyv is elkészült már, hiszen még az idén elkezdik a forgatást. A történetről természetesen semmit nem lehet tudni, de valószínűleg egy újabb Ghostface gyilkosra kell majd számítanunk.
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Jó irányt vett ez a széria.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

De király hír!

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Zsír, tavalyit nagyon szerettem, mostanit is nagyon várom már.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az igen. Optimisták.

válasz erre