Advertisement

Pletyka: Johnny Depp 301 millió dolláros ajánlatot kapott a Disney-től

2022. június 28.
51.4331
csirkee profilja, adatai
csirkee
Talán sokan emlékeznek arra a kijelentésre, miszerint A Karib-tenger kalózai színésze 300 millió dollárért sem vállalná még egyszer Jack Sparrow szerepét - ez az ajánlat megütötte a Disney fejeseinek a fejét és megtoldották az ajánlatot 1 millió dollárral.

Úgy tűnik a Disney igyekszik visszaédesgetni magához egyik legnépszerűbb franchisenak a színészét, Johnny Deppet, ugyanis egy friss pletyka szerint a cég 301 millió dollárt, azaz cirka 114 milliárd forintot!!!!! ajánlott azért, hogy visszatérjen egy Karib-tenger kalózai filmhez és egy Disney+ sorozathoz. Egy Disney-közeli megbízható forrás azt is elárulta, hogy az ajánlat jelentős adományt tartalmaz egy Depp által választott jótékonysági szervezetnek.

Korábban már írtunk arról, hogy a Depp vs Amber Heard per során kijelentette Depp, hogy nem térne vissza a stúdióhoz 300 millió dollárért sem. A stúdió igyekszik mindent megadni azért, hogy Depp visszatérjen hozzájuk, ezért komoly ajánlatot is hajlandóak tenni és valószínűleg már bocsánatot is kértek tőle amiatt, hogy az első rágalmazást követően elpártoltak tőle.
5 hozzászólás

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon kemény!

válasz erre

TEchie

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Amber Heard most vág eret.

válasz erre

techiii

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Várható volt, hogy visszatér.

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Az a kép hozzá!

válasz erre

inkognito

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Erre talán tényleg nem fog nemet mondani.

válasz erre