Pletyka: felgörgethető kijelzővel megspékelt mobillal készül a Sony

2019. július 07.
3.9401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pár év múlva egészen biztosan úgy fogunk visszaemlékezni a 2019-es évre, hogy ez volt az az esztendő, amikor útnak indultak a hajlítható kijelzős megoldások, utóéletüktől függetlenül.

Egy ismert tipster most megszellőztette, hogy a Sony is eme piac friss szereplőjévé kíván válni, Max J. szerint ugyanis formálódik a gyártó műhelyében egy LG kijelzős, 10-szeres zoommal bíró, 3220 mAh-s aksival felszerelt telefon. Fontos megjegyezni, hogy egyelőre csak prototípusokkal próbálkozik a cég, mindegyik esetében más lapka a jellemző, most például egy, a középkategóriás ligában játszó Snapdragon 7250 SoC lapkával felfegyverzett modellt tesztelnek.

Ugyanakkor a hajlítható darabok esetében már Snapdragon 855 és Snapdragon X50 5G modem lehet jelen, viszont itt jön az igazán forró téma: Nautilus dizájnú mobilra lehet számítani, ergo egy felgörgethető kijelzővel megáldott telefonról van szó. Korábban a Samsung is készült hasonló koncepcióval, ám az végül csak ötlet szintjén maradt.

Főképp annak fényében lenne ez érdekes húzás, hogy a Sony gyakorlatilag leszámolt a mobilos divíziójával, ráadásképp fogalmunk sincs, hogy mégis hogyan sülne el a végeredmény, ha valóban ilyen mobiltelefon formálódik a Sony kezei között.


3 hozzászólás

muki

5 éve, 2 hónapja és 11 napja

Lehet hogy végre csinál valaki egy elfogadható eszközt is a témában? mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

5 éve, 2 hónapja és 11 napja

Fura megoldás, de ez lesz a jövő. Egyszer.

válasz erre

Gólem

5 éve, 2 hónapja és 11 napja

Konkrétan nulla értelme van.

válasz erre